Spillet spilles

Wolfenstein II: The New Colossus er et action-eventyr første person shooter videospill utviklet av MachineGames og publisert av Bethesda Softworks. Den ble utgitt 27. oktober 2017 for Microsoft Windows, PlayStation 4 og Xbox One, og er planlagt til utgivelse i 2018 for Nintendo Switch. Spillet er den åttende hovedinngangen i Wolfenstein-serien og oppfølgeren til 2014s Wolfenstein: The New Order, satt i en alternativ historie 1961 etter den nazistiske seieren i andre verdenskrig. Historien følger krigsveteran William “B.J.” Blazkowicz og hans innsats for å kjempe mot nazistregimet i Amerika.

Spillet spilles fra et førstepersonsperspektiv, og de fleste av nivåene navigeres til fots. Historien er arrangert i kapitler, hvilke spillere som er ferdige for å kunne utvikle seg. Et moralvalg i proleten endrer spillets hele historie; noen tegn og små plottepunkter erstattes gjennom tidslinjene. Spillet har en rekke våpen, hvorav de fleste kan være dobbeltdrevet. Et dekselsystem er også til stede. Fortsatt fra den nye ordren, utviklingslaget hadde til hensikt å karakterisere Blazkowicz for spillere å adoptere sin personlighet.

Wolfenstein II: Det nye kolosset ble utgitt til en positiv kritisk respons. Spesiell ros var rettet mot tegnene, fortellingen, skytemekanikkene og den generelle presentasjonen av spillet. Spillet ble nominert til flere årsskift, blant annet nomineringer ved den 35. årlige Golden Joystick Awards og The Game Awards 2017, sistnevnte hvor den fikk anerkjennelsen for “Best Action Game”.

Wolfenstein II: The New Colossus er et action-adventure shooter spill spilt fra et personperspektiv. For å gå gjennom historien, slår spillerne fiender gjennom nivåer. Spillet bruker et helsesystem der spillernes helse er delt inn i separate seksjoner som regenererer; Hvis en hel del går tapt, må spillerne bruke en helsepakke for å fylle ut den manglende helsen. Spillere bruker melee-angrep, skytevåpen og eksplosiver for å bekjempe fiender, og kan løpe, hoppe og av og til svømme for å navigere gjennom stedene. Melee-angrep kan brukes til å stille ned fiender uten å bli oppdaget. Alternativt kan spillere bakke fiender, noe som ofte resulterer i et sterkt brannskudd mellom de to partiene. Enemy commanders kan ringe for forsterkninger flere ganger.

Et dekselsystem kan brukes i kamp som hjelp mot fiender. Spillere har muligheten til å lene seg rundt, over og under omslag, som kan brukes som en taktisk fordel under shootouts og lunken nivåer. Stilts er også tilgjengelig i noen spillsegmenter for en ytterligere taktisk fordel. Spillet gir spillerne et bredt utvalg av våpenalternativer; de kan bli funnet på bakken, hentet fra døde fiender, eller fjernet fra deres stasjonære posisjon og båret rundt. Vapenammunisjon må hentes manuelt fra bakken eller fra døde fiender. Spillere har tilgang til våpenbeholdning, noe som gjør at de kan bære så mange våpen som de finner. Spillerne har muligheten til å blande våpen for dobbelt wielding, noe som gir dem en fordel over fiender ved å håndtere dobbelt så mye skade. Spillere kan også tilpasse våpen gjennom bruk av oppgraderinger. Skruer og suppressorer kan også festes til våpen.

Det er del side-scrolling brawler og part match-3 puslespill, i skue av et konkurransedyktig cook-off spill der du må drepe monstre og deretter lage dem i deilige retter.

En oppfordrer til å ødelegge DOTA som Steams premier elendighetssimulator. Et vanskelig 2d boss-rush spill med nydelig estetisk og lydspor inspirert av gamle Disney tegneserier. Du vil dø mye.