League Tokens

Med Overwatch League debut overhodet, har Blizzard gitt ut en ny Overwatch oppdatering på PC, PS4 og Xbox One. Mest sannsynlig, det introduserer massevis av nye skins basert på ligaens ulike lag, men det gjør også en rekke andre endringer, tillegg og reparasjoner.

De nylig lagt lageskinnene er ikke bare tilgjengelige i en loddeboks, som det vanligvis er tilfelle. I stedet er de kjøpt med League Tokens, som du kan kjøpe i pakker som varierer i pris fra $ 5 (100 Tokens) til $ 100 (2600 Tokens). Individuelle skinn koster 100 Tokens. Spillere vil motta 100 Tokens bare for å logge inn mellom nå og 13. februar, noe som hovedsakelig gir dem en fri hud. Å fullføre en full samling vil imidlertid være et dyrt forslag, som kommer inn på rundt $ 1200. Du kan se alle de nye Overwatch-skinnene i vårt galleri.

Utenfor skinnene gjør denne lappen det slik at Zenyattas Orbs of Discord and Harmony viser Zenyatta-spilleren målets helsefelt. Spillets hovedmeny er nå hjemsted for et nytt Overwatch League-område, hvor kampene kan streames. Og konsollspillere får noen nye muligheter, ettersom alle valgene i kommunikasjonshjulet kan knyttes til en knapp, og krok kan betegnes som noe du må trykke og holde. I tillegg har Ana kontroller en ny setting for Friendly Aim Assist Strength som kan bidra til å diktere assistansen du mottar når du satser på lagkamerater.

Et stort utvalg av bugs er også adressert med denne oppdateringen. Disse inkluderer elementer som ikke vises riktig når du åpner en loddboks, “kontrollpunktet nådd” voiceline spiller på det endelige målet på Eichenwalde, og en rekke problemer med Doomfist’s Rocket Punch, for eksempel ikke å ødelegge objekter som den burde.

Disse endringene er nå live på alle plattformer. Full oppdateringsnotater, som delt på Blizzards nettsted, følger nedenfor. For mer på den kommende esportturneringen, se vår guide om hvordan du kan se Overwatch League og alle Overwatch League-turneringer og lag.